Barion Pixel
2016. október 02.

Előzésből halálos baleset Nagysimonyinál - fának csapódott a Volvo

A tetejével egy fának csapódott egy személyautó Nagysimonyi határában, a vezetőt a tűzoltók vágták ki a roncsból, a helyszínen életét vesztette. Információink szerint az autó előzésben volt, de egy jobbra ívelő kanyarban letért az útról és az oldalára borulva egy útszéli fának csapódott.

Frissítés 19:45

Nem tért vissza az előzés után

Egy szemtanú elmondta a Volvo megelőzött három autót - közben az ő autóját is, de az előzés után a jármű még több száz méteren keresztül nem tért vissza a saját sávjába. A jobbra ívelő kanyarban a kocsi kereke padkára futott, innét a sofőr még megpróbált korrigálni, de elvesztette uralmát a járműve felett.

Előzésből halálos baleset Nagysimonyinál

A Volvo megdőlve haladt az árokban, majd az oldalára fordult és a tetejével ütközött az útszéli fának. A helyszínen van az elhunyt barátja is, aki egy másik járművel érkezett néhány másodperccel a baleset után.

Korábban írtuk

Információink szerint a Volvo XC90-es terepjáró kocsisort előzött, amikor letért az útról és a tetejével fának ütközött. Az autót vezető huszonéves nő életét már nem lehetett megmenteni, súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt.

Előzésből halálos baleset Nagysimonyinál

Úgy tudjuk, hogy a sofőr korábban kocsisorban közlekedett, de lemaradt társaitól és megpróbálta őket utolérni. Teljes útzár van a helyszínen, a forgalmat rendőrök irányítják. A roncsból sárvári tűzoltók szabadították ki a sofőr holttestét.

Halálos baleset Nagysimonyi határában

A katasztrófavédelem közleménye:

Fának ütközött és felborult egy személyautó Vas megyében a 834-es főúton, Nagysimonyi belterületén. Egy ember utazott a gépkocsiban, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset Nagysimonyi határában

Sárvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik visszaállítják a kerekeire és áramtalanítják az összetört gépkocsit, valamint biztosítják a területet a rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt. A munkálatok végeztéig forgalomkorlátozásra kell számítani a főút érintett szakaszán.

Előzésből halálos baleset Nagysimonyinál - fának csapódott a Volvo



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.