2016. február 15.

Meghalt a Volvó vezetője, válságos állapotban az utasa - fának csapódott az autó Hegyháthodásznál

A zalaegerszegi kórházban belehalt a sérüléseibe annak a Volvonak a vezetője, ami hétfőn délelőtt csapódott fának a 76-os főúton, Hegyháthodász közelében. Utasát mentőhelikopter szállította Szombathelyre, válságos állapotban van.

Frissítés - 2016.02.15.  15:00

A zalaegerszegi kórházban hétfőn délután elhunyt a Volvo vezetője. Értesülésünket megerősítette Takács Zoltán rendőr őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Információink szerint  sofőrrel a baleset után lehetett kommunikálni, míg utasa már akkor válságos állapotban volt.

Korábban írtuk

Lesodródott az úttestről és egy út menti fának csapódott egy személyautó hétfő délelőtt Vas megyében, a 76-os főút Nádasd és Ozmánbük települések közötti szakaszán, Hegyháthodász közelében. A balesethez Körmendről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik egy embert feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki a járműből.  A mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták.

Fának csapódott egy Volvo Hegyháthodász közelében

A Volvo utasa nem használta a biztonsági övét, őt válságos állapotban mentőhelikopter szállította Szombathelyre. Az autó vezetője be volt kötve, súlyos, de lényegesen kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, annak ellenére, hogy az ő oldalán ütközött fának a jármű. (Frissítés: a Volvo vezetője kórházba szállítás után elhunyt.) Előző nap Boba közelében a helyszínen életét vesztette egy férfi, amikor autójával fának ütközött. Ő sem volt bekötve. Ha használja a biztonsági övét, akkor valószínűleg saját lábán száll ki a járműből. (Ezzel kapcsolatos véleményünk a Facebookon olvasható.)

Fának csapódott egy Volvo Hegyháthodász közelében

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.