Barion Pixel
2016. február 14.

Videó: elhunyt a fának csapódó Daewoo vezetője Boba közelében

Információink szerint letért az útról fának csapódott egy Daewoo Boba és Kemenespálfa között. A sofőr a helyszínen élettét vesztette. A baleset vasárnap 15:40-kor történt..

 

 

Frissítés 18:35:

A személyautó padkára futott majd egy kis árokban haladva fának csapódott és innét pördült vissza az úttestre. Úgy tudjuk, a középkorú férfi a zuhogó esőben sem használta a biztonsági övét. A jármű sérülései alapján a sofőr nagy valószínűséggel túlélhette volna az ütközést, ha be van kötve. Továbbra is teljes útzár mellett zajlik a helyszínelés, jánosházi és celldömölki tűzoltók is segítik a munkát.
 

Frissítés17:25:

b.

Halálos baleset Boba és Kemenespálfa között





ab
 

A katasztrófavédelem közleménye:

A két települést összekötő utat a bobai elágazástól délre lezárták.
Fának ütközött egy személyautó Vas megyében, Celldömölk és Jánosháza között, a bobai elágazástól délre. Az ütközés következtében a járművezető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentéshez a celldömölki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A tűzoltók a helyszínelés után kiemelik a roncsba beszorult holttestet. A helyszínelés és a mentés idejére az utat lezárták.


 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.