Barion Pixel
Szerző: Somogy MRFK 2022. május 08.

"Ne gyere be Hívd a 112" - üzente az érkezőknek egy papíron a gyerekét megölő öngyilkos apa

A gyermek láthatáson volt a férfinál, aki megölte a kiskorút, majd erős felindulás alatt egy rövid üzenetet írt, feltehetőleg a gyerekért érkezőnek, amiben figyelmeztette, hogy ne menjen be az épületbe, majd magával is végzett.

Az ügy adatai alapján egy 41 éves hetesi lakos 2022. május 7-én otthonában, eddig tisztázatlan körülmények között megölte a szülői láthatás alkalmával nála tartózkodó kiskorú gyermekét, majd önmagával is végzett.

A mentőknek már nem volt dolguk, két holttestet találtak a hetesi épületben

A gyermek idegenkezű halála miatt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Helyszíni szemle az emberölés és öngyilkosság helyszínén, Hetesen Fotó: Somogy MRFK

A 112Press információja alapján az eset a Vikár Béla utcában történt.

Emberölés Hetesen - Fotó: Somogy MRFK

A férfi a gyermek megölése után feldúlt állapotban üzenetet írt, amiben figyelmeztette az érkezőket, hogy ne lépjenek be, helyette hívják a 112-t.

A férfi a gyermeke megölése után üzenetet hagyott, majd magával is végzett

A mentőknek már nem volt dolguk a helyszínen, ahol két holttestet találtak.

Háromból két gyermekét megölte, majd öngyilkos lett a "kalapácsos" férfi Győrben

2019. decemberében a mostanihoz hasonló eset történt Győrben. Az elkövetőről akkor a 112Press írta meg elsőként, hogy ő volt az a férfi, aki három évvel korábban megpróbálta kalapáccsal megölni a feleségét, majd öngyilkosságot kísérelt meg, sikertelenül.

A börtönből kedvezménnyel szabadult. Három gyermeke volt nála láthatáson, a gyerekekért érkező feleség viszont nem érte el a férfit. A hat éves kislányával az ablakon keresztül tudott beszélni, aki elmondta, hogy a testvérei nem ébrednek fel. A három gyermek közül kettővel végzett a férfi, mielőtt felakasztotta magát.

Két búcsúlevelet is írt a rátóti családirtó

2008. januárjában Rátóton egy asszony megölte a saját anyját, írt egy búcsúlevelet, majd végzett a kislányával, végül egy újabb búcsúlevél lekörmölése után visszament a gyermekszobába és magával is végzett, a gyermeke mellett. A családnak nem volt hitele, saját házukban éltek. Az asszonynak korábban alkohollal és hangulatingadozással kapcsolatos problémái voltak, de elvileg mindkettőből kigyógyult. A három holttestet az asszony munkából hazatérő férje találta meg.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.