Barion Pixel
Szerző: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. január 09.

Késsel megszúrta, majd féltéglával fejbe verte párja lányát a 86 éves férfi Fóton

Az 51 éves asszony az utcán, lakása közelében halt meg, az elkövetőt a rendőrök őrizetbe vették. Beismerte a tettét, amit pénzügyi konfliktussal "indokolt".

2021. január 8-án 13 óra körül lakásának közelében, az utcán esett össze holtan egy 51 éves nő. Erőszakos halálát édesanyja élettársa okozta a gyanú szerint. A 86 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, előállítását követően kihallgatták.

Fóti emberölés

Sz. István a bűncselekmény elkövetését elismerte, a gyanúsítással szemben panaszt nem tett. Vallomásában előadta, hogy élettársa lányával egy ideje pénzügyi természetű konfliktusa volt, amivel 2021. január 8-án ismét előhozakodott.

 

 

A nő értetlenkedett, ezért Sz. István elővett egy kést és „Dögölj meg!” felkiáltással megszúrta. Az áldozat kimenekült a lakásból, az utcán esett össze.

Fóti emberölés

Támadója oda is követte, kését újra beledöfte, majd egy féltéglával fejbe is verte az akkor már nagy valószínűséggel élettelen nőt.

Az őrizetbe vett Sz. István ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezik letartóztatását.

Fóti emberölés

 

CoinMixed.EU - Bitcoin váltás azonnal!

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.