Barion Pixel
Szerző: Szombathelyi Törvényszék / Fotó: 112 Press 2019. szeptember 24.

Hat év hat hónapot kapott a feleségét megkéselő csipkereki férfi

Alkoholizmusa és agresszivitása miatt akart elköltözni férjétől egy csipkereki asszony. A férfi először megfenyegette, hogy megöli, majd kést ragadott és szúrt. Az asszony túlélte az öt késszúrást.

A Szombathelyi Törvényszék D. I vádlottat emberölés bűntettének kísérlete miatt 6 év 6 hónap szabadságvesztésre (börtön), mellékbüntetésül 6 év közügyektől eltiltásra ítélte előkészítő ülésen, jogerősen. 

A bíróság által megállapított tényállás lényege szerint a vádlott 1996-ban kötött házasságot a sértettel, kettő gyerekük született.

csipkerek3

Az alkoholproblémákkal küzdő vádlott a kapcsolatuk során többször vitába keveredett a feleségével, agresszívan viselkedett vele szemben.

DSC_2011

2018. novemberében a sértett egy ismételt italozás miatt albérletbe akart költözni, de a vádlott először megfenyegette, hogy megöli, majd egy 18.5 cm pengehosszúságú késsel többször, összesen ötször -szív, törzs és csípő, végül menekülés közben lapockatájékon- megszúrta.

DSC_2013

A sértettet segítségére a fia sietett, aki kivette apja kezéből a kést. A vádlott elmenekült a házból, a rendőrség őt 8 órán át kereste és végül egy bokorban találták meg, ahol aludt.

csipkerek2

Megszúrta a feleségét és elmenekült egy férfi Csipkereken




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.