Szerző: 112Press 2020. szeptember 10.

Előzésben lévő Suzukiba kanyarodott traktor Vasszécseny közelében

A traktor vezetője azt mondta, másodszor nem pillantott bele a visszapillantó tükörbe, mielőtt megkezdte a kanyarodást. A balesetben vétlen 87 éves sofőr megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Vasszécseny felől Sorkifalud irányába tartott egy Suzuki személyautó csütörtökön délután. Az autó vezetője egy rendsodrót vontató traktor előzésébe kezdett és már majdnem megelőzte a szerelvényt, amikor a traktor balra kanyarodott.
 
t4a
 
A mezőgazdasági jármű bal első kereke ütközött a Suzuki oldalával, ami ettől a menetirány szerinti bal oldalon letért az útról és árokba hajtott.
 
t1a
 
A Suzukit vezető, a balesetben vétlen 87 éves férfi az elsődleges adatok szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, őt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.
 
t2
 
Nem sokkal a baleset után egy polgárőr ért a helyszínre, aki segített az idős férfinek és feleségének, valamint a hatóságokat is ő értesítette, illetve irányította a forgalmat az egy sávosra szűkült úton.
 
cl
 
A traktor vezetője kérdésünkre elmondta, hogy felelősnek tartja magát a balesetért, mert ugyan az irányjelző használata előtt belenézett a tükörbe, de közvetlenül a kanyarodás előtt nem.  
 
t5a
 
Elképzelhető az is, hogy az irányjelző kontakthiba miatt nem működött megfelelően a traktoron.
 
t3

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.