Szerző: 112Press 2020. május 26.

Patakba borult traktor műszaki mentése videón és archív felvétel a Gyöngyös medrébe sodródott rendőrautóról

Kamionmentő és egy másik traktor segítségével került ki a patakmederből a hétfőn Perintbe dőlt fűnyíró traktor. Videón mutatjuk meg a műszaki mentést. Olvasónk egy korábbi esetet is említett, ahol rendőrautó szenvedett hasonló balesetet. Arról is szedtünk elő videót.

Tapasztalt sofőr vezette azt a fűnyíró traktort, ami alatt leszakadt a part Szombathelyen, a Körmendi út mellett. A Vízügyhöz tartozó munkagép az oldalára dőlt a vízben, a sofőr nem sérült meg. A balesetről tegnap beszámoltunk.

Több olvasónk is jelezte, hogy szívesen megnézné, hogyan került ki a mederből a traktor. Videónkban ez most megtekinthető.

Patakba dőlt traktor műszaki mentése Szombathelyen

Patakmederbe borult rendőrautó

Olvasónk írta, hogy "emlékeim szerint kb. ugyanitt borult a Perintbe egy rendőrautó néhány éve, ami motorosokat üldözött".

Repül az idő, az az eset, amire olvasónk gondolhatott 2008-ban, 12 éve volt és már csak azért sem lehetett "kb. ugyanitt" az eset, mert egy másik patak medrében landolt a járőrautó. A Gyöngyös patakból kellett kivontatni a járművet, aminek a vezetője azért rántotta félre a kormányt, hogy ne hajtson át egy előtte eleső motoroson.

Az esetről rossz minőségű videofelvételt tudunk mutatni.

 

 

Patakba borult traktor műszaki mentése SzombathelyenHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.