Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. október 24.

Ellökte a gyereket az érkező Mercedes elől az asszony - súlyosan megsérült

Kijelölt gyalogátkelőhelyen kelt át egy középkorú asszony és egy rá bízott kisgyermek Szombathelyen, amikor az asszony észlelte, hogy az érkező személyautó már nem fog megállni. A nő ellökte magától a gyereket, így az autó "csak" őt ütötte el.

A baleset a szombathelyi Semmelweis Ignác utcában történt. A Mercedes a vasútállomás felől érkezett és nem hajtott gyorsan.
 
s4
 
-Kb. 30 kilométeres sebességgel közlekedhettem, a napellenző le volt hajtva, mert pontosan szemből sütött a lenyugvó nap. Az utat figyeltem, amikor megjelent előttem egy rózsaszínű kabát. Azonnal a fékbe tapostam, de elütöttem a hölgyet. Azonnal kiszálltunk segíteni - mondta el kérdésünkre a Mercedest vezető középkorú férfi. - Egyszerűen nem értem, hogyan nem vettem észre. Nagyon sajnálom az esetet.
 
s1
 
Az ellökött gyermek az út szélén elesett, de azonnal fel is kelt, ő sérülés nélkül megúszta a balesetet, az autó nem érte el. A mentők őt is kórházba szállították, édesanyja oda ment érte.
 
s5
 
Információnk szerint az elgázolt assszony vigyázott délután a gyermekre és szabályosan keltek át a kijelölt gyalogátkelőhelyen. A gyermek édesanyja jó személyre bízta a gyermekét, hiszen az asszony pillanatok alatt felmérte a helyzetet és nem magát mentette, hanem a gyereket. Úgy tudjuk, hogy az asszonynak eltört a keze.
 
s6
 
A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A balesetnek több szemtanúja is volt. Úgy tudjuk, ők megerősítették, hogy az autó nem ment gyorsan.
 

s7


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.