Szerző: 112Press 2019. március 10.

Egy dudálást kér a kamionosoktól az elhunyt kamionsofőr fia

Hétfőn 11 órakor temetik el Hosszúpályi temetőjében azt a kamionsofőrt, aki a volán mögött kapott agyvérzést. A fia szeretné, ha ebben az időpontban a kamionosok egy rövid dudálással emlékeznének meg az édesapjáról.

Ahogyan arról beszámoltunk, a kórházban elhunyt az a debreceni kamionsofőr, aki Szombathely határában, az M86-os autóúton kapott agyvérzést. Megírtuk azt is, hogy a fél oldalára lebénult férfi az utolsó erejével többször szalagkorlátnak kormányozta a kamionját, hogy megállítsa azt és ne okozzon tömegszerencsétlenséget az autóúton, vagy a főúton. Sebestyén Andrást kórházba szállították, megműtötték, de az életét nem sikerült megmenteni.
 
A sofőr szerveinek átültetésével több ember is esélyt kapott egy teljesebb élethez.
 
Azt már a Blikk derítette ki, hogy a férfi éppen a családjával beszélt telefonon, amikor agyvérzést kapott. A férfi mondta, hogy zsibbad a keze, majd a beszéde zavarossá, érthetetlenné vált és azt ismételgette, hogy szombat, szombat. Valószínűleg Szombathelyre próbált utalni ezzel.
 
 
Cikkünk megjelenése után az elhunyt Sebestyén András fia megkereste szerkesztőségünket, hogy köszönetet mondjon azért a sok biztató szóért és segítségért, amit az olvasóktól kapott a család. A szívbetegséggel küzdő fiútól megtudtuk, hogy anyagi segítséget is kaptak, amiért nagyon hálásak, hiszen az édesanyja otthon van, hogy őt ápolja.
 
Egy dudálást kér a sofőr fia
 
-Édesapám, Sebestyén András temetése 2019.03.11.-én 11:00 órakor kezdődik Hosszúpályi temetőjében.Annyi kérésem lenne, hogy a temetés időpontjában a kamionosok, akik éppen úton vannak, dudáljanak egyet az Édesapám tiszteletére! Nagy kamionos volt, nagyon sok kamionos ismerte őt. Szeretnénk ezzel is megadni neki mindazt, amit megérdemel.Nagyon szépen köszönjük előre is! - írta Sebestyén Gergely.
 
Mi pedig továbbítjuk a kérést és biztosak vagyunk abban, hogy 11 órakor az országban, vagy Európában sok helyen fognak rövid dudaszóval megemlékezni az elhunyt kollégára a magyar kamionosok.
 
kamion2

(Azoknak, akik szeretnének anyagi támogatást küldeni közöljük a fiatalember bankszámlaszámát: OTP Bank 11773425-05028692 Sebestyén Gergely)

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.