Barion Pixel
Szerző: Tag24 / 112Press 2020. június 25.

Több száz tilosban parkoló autó kerekét szúrhatta ki egy magyar buszsofőr Németországban

Eddig 74 esetet írnak a számlájára, de legalább 310 jármű kerekét szúrhatta ki a magyar busz- és villamosvezető Németországban. A saját autóját sem kímélte, pszichológusnál is járt emiatt.

Szabálytalanul parkoló, a buszközlekedést nehezítő autók kerekeit szúrta ki éjszakánként a magyar K. Tibor Németország több településén. A férfi feltehetőleg 2016. óta járta az utcákat igazságosztó szándékkal - számolt be róla a Tag24 hírportál.

 
A Chemnitzer Verkehrs-AG (CVAG) buszvezetője eleinte bosszúból szúrta ki éjszakánként a munkáját nehezítő, szabálytalanul parkoló járművek abroncsait, de ez a művelet rövid idő alatt beteges vonzalommá vált. Olyannyira, hogy egyszer saját Opeljét is "megkéselte" a férfi.
 
A kép illusztráció
 
Azt nem tudjuk, hogy Zorro mintájára esetleg T, mint Tibor betűt vágott-e a kocsik abroncsába a megszállott férfi, de a német város három városrészében is rettegtek tőle az autósok.
 
A buszvezető tárgyalása hétfőn kezdődött Németországban. A Tag24 információi szerint az összes pórul járt autós tilosban parkolt, volt, aki kétszer is cserélhetett kereket a buszvezető bosszúja miatt. (K. Tibor fotója itt érhető el.)
 
A kép illusztráció
 
A német rendőrség ravasz tervet eszelt ki és kitettek egy csali autót, ami természetesen tilosban parkolt. K. Tibor belesétált, vagyis beleszúrt a csapdába.
 
A sofőrt lebukása után nem rúgta ki a társaság, hanem más munkakörbe helyezték, de elvileg már újra buszt vezet. A tárgyalás júliusban folytatódik.

Szombathelyi igazságosztók

2007. október 7.-én egy idős férfi bukott le a Géfin Gyula utcában, aki rendszeresen összekarcolta az őt zavaró autók motorháztetejét és oldalát. Napra pontosan 11 évvel később, 2018. október 7.-én pedig egy gumikiszúró akadt horogra, aki egy éjszaka alatt 12 autógumit szúrt ki, de a nagy hevületben saját tenyerét is szétvágta a késsel.

A cikkünkben található képek illusztrációk.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.