Barion Pixel
Szerző: Vas MRFK 2021. június 10.

Frissítve: Elfogták a kerékpártolvajokat, de továbbra is keresik a lopott biciklik gazdáit

A két fiatal a szombathelyi vasútállomásról lopott kerékpárokat, a felhívás után beérkezett adatok alapján elfogta őket a rendőrség. A biciklik Sárváron kerültek elő, talán valaki felismeri a saját kétkerekűjét a képeken.

Frissítés 2021.06.10.: A széleskörű adatgyűjtésnek, a beszerzett információknak és a kamerafelvételeknek köszönhetően a szombathelyi nyomozók elfogtak egy 18 éves és egy 21 éves fiatalt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését elismerték. 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság továbbra is kéri a lakosság segítségét a képen látható, narancssárga színű, férfi vázas, Btwin Rockrider 340 márkájú, mountain bike típusú, 000001130516 vázszámú kerékpár, valamint egy fekete színű, férfi vázas, Laux Jack márkájú kerékpár tulajdonosainak felkutatásában.

2021.05.27.-én írtuk: A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/263/2021. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen folytat nyomozást*. (A két férfit időközben azonosították és elfogták.)

Kerékpártolovajok a szombathelyi vasúti pályaudvarnál

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a képeken látható két fiatal férfi 2021. február 21-én 1 óra 15 perc körüli időben, Szombathelyen, a vasútállomás épületének főbejárata melletti nyitott kerékpártárolóból tulajdonította el a felvételeken látható kerékpárokat.

Lopott Btwin Rockrider 340 mountain bike, vázszám:  000001130516 Keresik a gazdáját!

A feltételezett elkövetők kb. 18-25 év körüliek. Az egyik férfi rövid, sötét hajú; akinek mindkét kezén sérülésből adódó kötés volt; kék színű farmernadrágot és kék színű pulóvert viselt. Társa világos hajú; vékony testalkatú; sötét színű, vékony kabátot; valamint szürke színű kapucnis pulóvert viselt. 

Kerékpártolovajok a szombathelyi vasúti pályaudvarnál

A szombathelyi rendőrök keresik továbbá a képeken látható, ezidáig ismeretlen sértettek tulajdonát képező, narancssárga színű, férfi vázas, Btwin Rockrider 340 márkájú, mountain bike típusú, 000001130516 vázszámú kerékpárt, valamint egy fekete színű, férfi vázas, Laux Jack márkájú kerékpárt, amelyeket Sárvár belterületén találtak meg.

Lopott Laux Jack kerékpár gazdáját keresik a szombathelyi rendőrök

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható kerékpárokat, vagy személyeket felismeri, valamint tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Kerékpártolvajokat keres a szombathelyi rendőrség


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.