Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. július 17.

Zebrára lökte az Opelt, majd elhajtott a baleset okozója Szombathelyen

Kijelölt gyalogátkelőhely előtt állt meg egy Opel személyautó a szombathelyi Jókai Mór utcában, hogy átengedjen az úttesten egy gyalogost. Nem sokkal később a nyakába hullottak a nyaralásra összekészített felszerelései.

Megállás nélkül, a járdára is felhajtva elhajtott a baleset helyszínéről egy sötét színű feltehetőleg Volkswagen típusú személyautó.
 
 
Ahogyan arról élő videónkban beszámoltunk, a Savaria Plaza felé tartó, kijelölt gyalogátkelőhelynél megálló autóba fékezés nélkül belehajtott egy sötét színű jármű pénteken 15 óra után.
 
cs_5a
 
A balesetben vétlen Opel vezetője miután felocsúdott  a meglepetésből annyit látott, hogy egy sötét színű autó a járdán keresztül elhajt a Kálvária utcában, az Óperint utca irányába.
 
cs_2a
 
A balesetben személyi sérülés nem történt. A gyalogos nem lépett le a megálló Opel elé.
 
cs_4acl
 
A balesetnek volt szemtanúja, aki felírta az okozó jármű rendszámát. Ez nem tartozhat olyan járműhöz, ami összetörte az Opelt. Az autót vezető fiatalembertől megtudtuk, hogy még csak ismerkedik Szombathellyel, az ideiglenes lakcíme van a városban, messzebbről költözött ide.
 
cs_3a
 
Az autót a megtakarított pénzéből vásárolta és tisztában van vele, hogy a húsz éves jármű gazdaságosan nem javítható. A fiatalember ráadásul a nyaralására indult a Balatonhoz, de a történtek miatt ez a tervezetten alakul.
A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.
 
Kérjük olvasóinkat, hogy ha a környezetükben látták, vagy az autó jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek, akkor hívják a 112-es segélyhívó telefonszámát, vagy a +36-80-555-111 névtelen telefontanú vonalat. Az autó rendszám töredéke: S*E-8*9. Ha a rendszámmal felszerelt, sérült elejű autót látnak, akkor annak feltehetőleg köze van a balesethez.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.