Szerző: 112Press 2019. október 24.

Elhajtott a helyszínről a Ford kisáruszállítónak ütköző autó Szombathelyen

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi Rohonci utcában. A baleset okozója nem állt meg a helyszínen, hanem egy kereszteződéssel arrébb ellenőrizte az autóját majd továbbhajtott.

A Rohonci utcán haladó Ford kisáruszállító jobbra akart bekanyarodni a Szűrcsapó utcába, amikor a bal hátuljába belehajtott egy fehér színű személyautó.
 
rohonci1a
 
A vétlen sofőr leállította motort, behúzta kéziféket és kiszállít az autóból, hogy megnézze mi történt, addigra azonban a fehér autó elhajtott a helyszínről.
 
rohonci5a
 
Egy szemtanú elmondása alapján a balesetet okozó autó egy kereszteződéssel arrébb, a Bem József utca kereszteződésénél állt meg és a sofőr kiszállít megnézni az autója sérüléseit, majd elhajtott. A Ford vezetője bejelentette a balesetet a rendőrségen és eljárás indult a helyszínt elhagyó járművezetője ellen.
 
rohonci3a
 
Javasoljuk a balesetet okozó sofőrnek, hogy saját érdekében jelentkezzen a Szombathelyi Rendőrkapitányságon és tisztázza ezt a "félreértést", így sokkal kedvezőbb elbírálásban lehet része, mint ha a rendőrök azonosítják a térfigyelő kamerák kikért felvételei alapján.
 
rohonci4a
 
Arról nincs információnk, hogy a szemtanú megnevezte-e a fehér autó típusát.
 
rohonci2a
 
A nyomok alapján a fehér autó jobb eleje, oldala és a tükör sérülhetett.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.