Barion Pixel
2021. október 11.

Vonat elé lépett egy 50 éves férfi Szombathelyen - karcolásokkal megúszta az elkeseredett férfi

Szombathely belterületén, a Söptei út és a Pinkafői utca közötti szakaszon lépett a Kőszegről Szombathelyre közlekedő személyvonat elé egy férfi 2021. október 11-én délután. A vészfékező vonat elsodorta az illetőt, aki a szerelvény alá esett, azonban olvasónk elmondása alapján maga mászott ki a személyvonat alól.

Az ütközést túlélő férfi által elmondottak alapján kijelenthető, hogy nem baleset történt, a férfi keserűségében próbálta eldobni magától az életet. Információnk szerint a mozdonyvezető észlelte a sín mellett tartózkodó embert, ezért már csökkentette a sebességet, mielőtt a férfi belépett a sínek közé. A vonat a Söptei úti átkelőnél állt meg.

Az Országos Mentőszolgálat részéről Németh Cecília arról tájékoztatta a 112Press-t, hogy egy mentőegységet riasztottak a helyszínre, ahonnan egy 50 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

A vonat vészfékezés után az átjáróban állt meg

Kérjük a hozzászólókat, hogy emberi hangon, trágár szöveg és rosszindulatú kívánságok nélkül írják le a véleményüket az esetről, vagy olyan gondolatokat osszanak meg, ami hasznos lehet annak az embernek, aki most akarata ellenére életben maradt, esetleg azoknak, akik hasonló dolgot fontolgatnak.

A Kőszegről érkező személyvonat elé a Söptei úti átjáró előtt lépett gyalogos

Ne feledjék, nagyon sokan élnek közöttünk olyanok, akik elkeseredettségükben megpróbáltak véget vetni az életüknek, de valamilyen segítségnek köszönhetően életben maradtak, majd rendeződött a sorsuk és boldog életet élnek.   

 

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

Lelki segély telefonszám: 116-123

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.