Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. március 15.

Nincs összefüggés az oszlopnak hajtó autó és a közelben vonat elé lépő férfi között

Rövid időn belül két eset történt néhány száz méteren belül Szombathelyen, az Interneten pedig már tényként terjed, hogy a két eset összefügg. Pedig nem.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szombaton délelőtt Szombathelyen, majd egy órán belül halálos vonatgázolás történt  néhány száz méterrel arrébb.  Mindkét esetről beszámoltunk.

Villanyoszlopnak ütközött egy Volkswagen Szombathelyen

Már délelőtt felvetődött kérdésként, hogy vajon nem ugyanarról a személyről van-e szó, délután viszont már tényként írta a Facebookon Sz.F., hogy öngyilkossági szándékkal hajtott villanyoszlopnak a VW sofőrje, majd mivel nem sikerült, ezért az autója elszállítása után vonat elé lépett.

Halálra gázolt a vonat egy huszonéves férfit Szombathely határában

A VW sofőrje és a vonat által halálra gázolt fiatalember nem ugyanaz a személy. A férfi kérésünkre törölte a bejegyzését a Facebookról.

A villanyoszlopnak ütközés baleset volt, nem nagy sebességgel és a cikkben is kiemeltük, hogy a sofőr használta a biztonsági övét, amit egy öngyilkosjelölt valószínűleg nem tesz meg. A halálos gázolás helyszínének közelsége csupán véletlen egybeesés a Söptei úti közlekedési balesettel.

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

Lelki segély telefonszám: 116-123

 

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.