Szerző: 112Press 2020. március 05.

Videó: Megismétlődött a rémálom - Fiat tarolta le a Volkswagent a 88-as főúton, a vétlen sofőr mentette a feleségét és az anyósát

Videónkban a vétlen sofőr meséli el, mi történt a 88-as főúton. Kiderült, hogy a férfi autójával három éve is szembe ment egy volán mögött kómába esett sofőr járműve. Akkor az orvosok közölték, hogy a felesége valószínűleg nem éri meg a reggelt. Az asszony azonban gyógyulgat, de ma ismét ki kellett menteni az autóból.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt csütörtökön délután a 88-as főúton, a Sárvári Horgásztó mellett.
 
 
Egy Volkswagen haladt Szombathely irányába, amikor a szemből érkező Fiat négy kerékkel áttért a szemközti sávba.
 
Fiat tarolta le a Volkswagent a 88-as főúton
 
A Volkswagent vezető férfi egészen az árok széléig kormányozta a járművét, de a Fiat bal első kereke ütközött a VW bal hátsó kerekével, közvetlenül a burkolat szélét jelző "optika" mellett.
 
Fiat tarolta le a Volkswagent a 88-as főúton
 
Az ütközéstől a VW megpördült és árokba csapódott. Az autó a tetején állt meg. A vétlen sofőr kimászott a roncsból és az ablakon kisegítette a feleségét és az anyósát is.
 
Fiat tarolta le a Volkswagent a 88-as főúton

A Fiatot vezető nő azt mondta, hogy rosszul lett a volánnál. Őt és a VW két utasát a mentők kórházba szállították.
 
Fiat tarolta le a Volkswagent a 88-as főúton
 
A helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom az érintett szakaszon.
 
Fiat tarolta le a Volkswagent a 88-as főúton
 
Megismétlődött a rémálom
 
A vétlen sofőr, Breznyánszky Péter feldúltan mesélte, hogy három éve, 2017. márciusában hasonló módon szenvedtek súlyos balesetet. Akkor a 710-es úton közlekedett egy Fiattal, amikor a szemből érkező jármű nagy sebességgel áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött a járművükkel. Akkor a baleset okozója betegsége miatt kómába esett a volán mögött. Az ütközéskor az okozó Skoda nekipréselte a Fiatot egy autóbusznak.
 
s17
 

Abban a balesetben a férfi felesége válságos állapotban került kórházba. Az orvosok nem bíztatták semmivel a családtagokat, sőt, azt mondták, hogy az asszony talán megéri a reggelt. A hölgy koponyasérülést, bordatörést szenvedett, a lépét eltávolították, minden végtagja eltört, de életben maradt. Rendszeresen gyógytornára kell járnia azzal az autóval, ami most totálkárosra törött. A mai balesetben egy több százezer forintba kerülő egészségügyi segédeszköz is eltűnt a boruláskor, valószínűleg kiesett a kitört ablakon és a felette átcsúszó autó belepréselte a földbe.

A Volkswagen vezetője elmondta, hogy mindent megtett a baleset elkerülése érdekében. A férfi 20 évig buszt, majd 21 évig kamiont vezetett, több mint 2,5 millió kilométer van a háta mögött. Hozzátette, ha csak fékez, akkor biztosan nem beszélgethettünk volna vele, mert akkor a Fiat frontálisan robban bele az autójukba, amit nem úszhattak volna meg sérülés nélkül.

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra! -

Videó: Megismétlődött a rémálom - Fiat tarolta le a Volkswagent a 88-as főúton, a vétlen sofőr mentette a feleségét és az anyósát 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.