Frissítve: 2013. augusztus 01.

Rendőrök előtt törtek az autók a 88-as főúton

Három baleset történt rövid időn belül a 88-as főút egy rövid szakaszán. A két utolsó baleset már a rendőrök szeme előtt. Ketten megsérültek, egy tartálykocsi felborult.

Egy vasúti átkelő előtt fékező autóba szaladt bele a mögötte haladó a 88-as főúton, majd egy harmadik autó is nekik koccant. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, amikor kb. 300 méterre egy tartályautó tűnt fel az ún. váti domb tetején. A sofőr későn észlelte, hogy feltorlódott autók állnak előtte.

-"„Félrehúztam a kormányt a szemközti sávba és fékeztem, de megcsúszott a járművem és az útról letérve felborult. Üres volt a tartály, ha terhelve lett volna, akkor talán ez a baleset sem történik meg”" - mondta el a 112Press-nek a bekötött fejű sofőr. A rendőrök a felboruló tartálykocsit látva azonnal áthajtottak a súlyosabbnak tűnő balesethez. Amikor kiszálltak az autójukból érkezett egy német rendszámú BMW, ami hatalmas csattanással ütközött neki egy teherautónak, ami a baleset miatt állt meg az úton.

A balesetsorozatban ketten sérültek meg, a mentők egy embert szállítottak kórházba, a tartályautó sofőrjének fejsebeit a helyszínen ellátták. A helyszínelés idején teljes útzár volt érvényben. A forgalmat már a 86-os út kereszteződésénél elterelték a rendőrök.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.