Barion Pixel
2018. december 25.

Kétszer ütközött szarvassal egy Ford a 88-as főúton, Vátnál

Egy Mazdáról pattant vissza a Fordra a már elütött, kb. 1,5 mázsás szarvasbika. A mentőre váró sofőrt pedig egy arra haladó autó vezetője leparasztozta.

A Ford kétszer ütközött a szarvassal - Fotó: Tánczos Mihály

 

 

 

A Sárvár felé haladó Ford elé egy szarvasbika ugrott kedden este a 88-as főúton, Vát közelében. Az autót vezető hölgy fékezett, de elütötte az állatot, ami átrepült a szemközti sávba, ahol az érkező Mazda is ütközött a szarvassal.
 
A Mazda is ütközött a Fordról lepattanó szarvassal
 
A vad lepattant a Mazdáról és visszarepült a Ford sávjába, ahol a személyautó ismét nekiütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a mentők a Fordból egy csecsemőülésben utazó babát a szombathelyi Markusovszky kórházba szállítottak kivizsgálásra.
 
sz5
 
A szarvas a helyszínen kimúlt.
 
Ez mire volt jó?
 
A baleset résztvevői még a mentőt várták, amikor egy osztrák rendszámú autó lassított az út szélén álló feldúlt sofőr és utasai mellett és a sofőr ékes magyarsággal kikiabált: "Meg kellene tanulni vezetni, parasztok!", majd a felvetésre érkező anyázást meg sem hallgatva elporzott a helyszínről.
 
sz7
Mi pedig őszintén kíváncsiak lennénk, mire volt ez jó? Láthatóan bajban lévő embereket hergelt az ismeretlen, a magyart akcentus nélkül beszélő (tehát feltehetőleg magyar) férfi.
 
Ha olvassa a sofőr ezt a cikket, akkor írja meg nekünk, "mire gondolt a költő"?  Mi volt a célja a balesetet szenvedett sofőr fejéhez vágott mondattal? Esetleg ő hogyan kerülné el a közvetlenül a kocsija elé ugró szarvassal az ütközést? Vagy félreértés volt az egész és igazából "sziasztok"-ot mondott, csak mindenki félreértette? Tényleg kíváncsiak lennénk a válaszra...
 
sz3
címkék: szarvas ford mazda

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.