Barion Pixel
2014. augusztus 07.

Kocsisorba rohant és tetejére fordult a Renault Szombathelyen

Az ütközés következtében négyen sérültek meg, közülük egy ember súlyosan. A karambolt figyelmetlenség okozta, egy kiskutya megszökött ijedtében.

Súlyos közlekedési baleset történt Szombathelyen, a Dolgozók útján csütörtökön délután. A városból kifelé tartó oldalon a kanyarodó sávban az összetorlódott kocsisorba szaladt egy Renault. A sofőr nem vette észre a torlódást és fékezés nélkül belehajtott a sor végén álló Peugeot-ba, amit nekilökött egy Audinak.


A Renault vezetője az utolsó pillanatban megpróbálta elrántani a kormányt, ettől és a két jármű kerekének ütközésétől a Peugeot a levegőbe emelkedett és a tetejére fordult, így zuhant rá a szemközti sávban érkező Peugeot-ra.



A balesetben négyen sérültek meg, a vétkes jármű vezetőjét a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Egy ember súlyosan sérült, őt a mentők kórházba szállították.



A karambol után két rémült kutya is kiszökött az összetört Peugeot-ból. Az egyiket - egy vizslát - hamar megtalálták, de egy yorkshire terriert keresni kellett. (Úgy tudjuk, egy órán belül megtalálták és a kiskutya sértetlenül hazakerült.)





Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.