Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. június 18.

Azonnal rohant segíteni a súlyos kamionbaleset két szemtanúja - interjú, légifelvételekkel

Két fiatallal beszéltünk a 86-os főúton, egy kamionbaleset helyszínén. Az interjúból kiderül, mit csinált a vértől viszolygó lány, amikor szembe találta magát a súlyos arcsérülést szenvedett sofőrrel. Nem árulunk zsákbamacskát, ellátta az erősen vérző sebet, amíg munkatársa a mentőkkel egyeztetett a teendőkről.

A három teherszállító járművet érintő, súlyos sérüléssel járó közlekedési balesetről tegnap már beszámoltunk. Most a videóösszeállításunkban légifelvételeket is mutatunk a helyszínről, illetve a baleset két fiatal szemtanújával felvett interjút is meghallgatható.

---Kérjük, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra! Köszönjük!---

Basa Liliána és Stangli Erik a munkahelyükről tartottak hazafelé, amikor a szemből érkező lengyel rendszámú autószállító tréler belehajtott egy előtte lassító lengyel rendszámú kamionba, majd letarolta a fiatalok autója előtt haladó, szintén lengyel rendszámú teherautót.

Liliána - bár viszolyog a vértől - nem rettent meg a súlyos arcsérülést szenvedett sofőrtől. Egy másik autós elsősegélycsomagjából kikapott kötszerekkel ellátta a sebet, míg munkatársa, Erik, a segélyhívóközpontot tárcsázta és a mentőktől kapott instrukciókat közölte a segítőkkel.

Videónkban a fiatalok maguk mondják el a történteket.

Három teherszállító ütközött - több órás teljes útlezárásra kell számítani a 86-os főúton Kisunyomnál




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.