Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. november 01.

Több holttest is köthető a meztelenül halálos balesetet okozó sofőrhöz? (Videó)

Tovább bonyolódik az az eseménysorozat, amire egy halálos kimenetelű közlekedési baleset világított rá. A 112Press kötötte össze a Vas megyei balesetet egy Veszprém megyei tűzesettel, aminél holttestet is találtak a tűzoltók. A hír bejárta az országos sajtót. A rendőrség pedig olyan szűkszavú közleményt tett közzé, amit néhányan ugyan furcsának tartottak a megfogalmazása miatt, de idővel túlléptek rajta. A szövegezés viszont úgy tűnik, nem véletlen.

A 112Press eddig meg nem erősített információja szerint legalább két női holttestet találtak a rendőrök abban a dörgicsei házban, ami 2021. október 20-án égett le.

Az eset után kiadott  rendőrségi közlemény szerint „A rendőrségre egy dörgicsei családi háznál történt tűzesetről érkezett bejelentés 2021. október 20-án 9 óra 45 perckor. A kiégett ingatlanban emberi maradványokat találtak. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.”  A szövegezésben az „emberi maradványok” kifejezés volt a furcsa, mivel nem megtalált holttestről írtak.

Forrás: Blikk Fotó: Varga Imre

Kép forrása: Blikk / blikk.hu

Bár a tűzről órákkal a Vas megyei halálos baleset után érkezett bejelentés a hatóságokhoz, ez azonban nem jelenti azt, hogy akkor gyulladt ki a dűlőben található ház. Hajnalban feltehetőleg senkinek nem tűnt fel a lángoló épület, délelőtt pedig már a leégett házhoz hívták a tűzoltókat, abban pedig összeégett holttesteket találtak. Nyomatékosítjuk, ezt az információt eddig senki nem erősítette meg.

A baleset okozója hirtelen kormányozta a járművét a teherjármű elé

A balesetről már részletesen beszámoltunk. A 84-es főúton, Nemeskeresztúr közelében egy Mitsubishi terepjáró hirtelen, feltehetően szándékos kormánymozdulat miatt áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező, aszfaltot szállító teherjárművel. Mindkét jármű letért az útról. A terepjárót vezető 71 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A baleset okozója a helyszínen életét vesztette, leégett házában több női holttestet találtak

Arról többen is beszámoltak a baleset helyszínén, hogy a baleset okozóján semmilyen ruha nem volt, meztelenül vezetett. Ez egyáltalán nem jellemző az ittas, vagy kábítószer hatása alatt álló sofőrökre, inkább olyankor fordul elő, amikor valaki hirtelen menekül valahonnan, vagy trauma éri.

Fotó: Balikó Tamás tű. százados/Sárvár HTP

Arról csupán elképzelésünk van, mi zajlódhatott a Balaton-felvidéki házban, mielőtt a férfi beült az autójába, amit kb. 64 kilométerrel arrébb teherautó alá kormányozott. Talán ennyi idő kellett ahhoz, hogy végigvegye tette következményeit és a lehetséges szankciókat. Fenntartunk egy minimális esélyt arra, hogy a férfinak nem volt köze a legalább két halálesethez, de ez nem igazán életszerű.

A technikus, feltaláló, chemtrail és HARP "hívő"  férfi az elfogadottól eltérő előadásaival hívta fel magára a figyelmet. Videónkban kitérünk erre is, valamint az orgon energiára és azokra a speciális "orgonit" medálokra, amelyek "begyűjtik és átalakítják" a "rossz energiákat".

Forrás: Viva Natura Televízió / Youtube

Arról nincs információnk, viselte-e a medált a férfi, amikor közvetlen életveszélybe sodorta azt a teherautósofőrt, aki a munkáját végezte és akit hazavárt a családja, valamint az égvilágon semmi köze nem volt a Mitsubishi vezetőjének problémáihoz.

 

Az egyik női áldozat minden bizonnyal a férfi doktori végzettségű felesége (aki szintén osztotta férje nézeteit, erről videók is láthatók a Youtube-on), a másik (esetleg többi) nő kilétéről csak szóbeszédet hallottunk.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.