Barion Pixel
2018. szeptember 29.

Szembe hajtott a forgalommal egy BMW az M86-os autóúton

A Vát- Sárvár lehajtó után fényképezte le olvasónk a forgalommal szembe közlekedő autót.

Vát és Szeleste között kapta lencsevégre az alábbi BMW-t egy olvasónk az M86-os autóúton.

Szembe a forgalommal az M86-oson Fotó: Olvasó

Mivel a mai napon semmi olyan esemény nem történt, ami indokolná a szembeforgalmat - főleg figyelmeztetés és terelés nélkül - ezért megkerestük, hol készülhetett a fénykép. Ehhez segítségünkre volt korábbi, a teljes M86-os szakaszról készült videónk. Íme a helyszín:

Megkerestük a helyszínt - ez az...

A fotón nem látszik a megpördülésre jellemző nyom, a fenti képen beazonosított helyszín azonban valószínűleg nem kicsit visz közelebb annak megértéséhez, hogy mit kereshetett ott a BMW, ahol valójában semmi keresnivalója nem lehetett volna.

A kép ugyanis néhány száz méterrel a Vát-Sárvár lehajtó után készült, tehát a legvalószínűbb megoldás az lehet, hogy a sofőr rossz irányba, Győr felé kanyarodott rá az M86-os autóútra, holottt Szombathely felé szeretett volna menni. Ezért a hosszú tolatás helyett inkább a megfordulást választhatta. Sajnos erre minden évben akad példa. (A tolatásra még több.)

Azt talán nem kell mondanunk, hogy mennyire balesetveszélyes a képen látható tett a 110 km/órás szakaszon, ahol a Csorna felé tartó két sáv egyikében sem kell szemből érkezőre számítania a közlekedőknek. Olvasónk megerősítette, hogy a szabálytalan autó vele szemben haladt.

Természetesen azt sem zárjuk ki, hogy a sofőr Szelesténél, vagy korábban hajtott rá az M86-osra, de ennek kicsi az esélye.

Örömmel fogadnánk a K**-**0 rendszámú BMW vezetőjének a magyarázatát, mi történt pontosan az autóúton?

Korábbi felvételünk az M86-os autóútról. 8:05-nél az érintett szakasz


Augusztus végén egy dupla pótkocsis, tanuló jelzéssel ellátott traktor bandukolt a sárvári lehajtótól Szombathely irányába. Ezt a járművet Vépnél leterelték az autóútról.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.