Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. február 26.

Renault hajtott MAN teherautó oldalába - nap vakította el a sofőrt

Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt a szombathelyi Bocskai István körút és a Semmelweis Ignác utca kereszteződésében.

A Bocskai körút felől érkező Renault vezetője az Állj! Elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére behajtott a kereszteződésbe és ütközött a neki jobbról érkező MAN teherautó oldalával.
 
bi7a
 
A balesetben személyi sérülés nem történt. A helyszínen nagyobb torlódás alakult ki, mivel a Renault a forgalmas kereszteződés közepén állt meg.
 
bi4a
 
A balesetet okozó fiatal sofőr kérdésünkre elmondta, hogy a kereszteződésben elnézett balra, ahonnan semmi sem érkezett, majd jobbra nézett, ahol elmondása alapján elvakította a nap, és bár hunyorogva figyelte az utat, de nem látta az érkező teherautót.
 
bi8a
 
A sofőr hozzátette, hogy az utastérben csak kis pukkanást hallott és nagyon meglepődött, amikor az autóból kiszállva szembesült azzal, hogy eltűnt az autója orra.
 
bi5a
 
A fiatalember elismerte a felelősségét a balesetért és bocsánatot kért a sofőrtől, valamint helyszínelőktől is az okozott kellemetlenségért.
 

Renault hajtott MAN teherautó oldalába - nap vakította el a sofőrt




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.