2018. március 22.

Elvakította a nap, műszaki hibás teherautónak ütközött egy Suzuki Sorokpolánynál

Műszaki hiba miatt húzódott félre egy göngyöleget szállító teherautó Sorokpolány és a 86-os főút között. Nem sokkal később egy Suzuki ütközött a hátuljának, négy méterrel előbbre lökve a teherautót. A Suzuki fiatal sofőrje megsérült.

 
DSC_4132

Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt csütörtökön kora reggel, a 8704-es úton, a 86-os főút vasvári elágazójának közelében.

DSC_4143

Információink szerint éjszakai munkából tartott hazafelé egy fiatalember Suzuki személyautójával, amikor a felkelő nap elvakította. A sofőr későn vette észre a műszaki hiba miatt út szélére húzódott teherautót, fékezett ugyan, de nekiütközött a bal hátuljának.
 

DSC_4162

A Suzuki vezetője használta a biztonsági övét, a balesetben így szerencsére csak könnyű sérülést szenvedett. Szintén szerencse, hogy nem volt utasa, hiszen a jobb első ülésben utazónak komoly esélye lett volna minimum súlyos sérülésre.

DSC_4153

A teherautó vezetőjétől megtudtuk, hogy műszaki hiba miatt kényszerült megállni. A sofőr kiszállt és pár másodperc múlva már csattant is a Suzuki, előre lökve az út szélére húzódott teherjárművet.

DSC_4131

A Suzuki vezetőjének több ismerőse is kiment a helyszínre. Egyikőjüktől megtudtuk, hogy a húszas éveiben járó fiatalember egyszer már összetörte ezt a személyautót, de akkor megúszta sérülés nélkül.
DSC_4124
 

A helyszínelés ideje alatt félpályán haladhatott a forgalom, a reggeli csúcsidőben nagyobb torlódás alakult ki.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.