2018. január 25.

Elvakította a nap a sofőrt - Renault elé kanyarodott egy Ford

A Fordot vezető hölgy nem vette észre a szemből érkező Renault személyautót és elé kanyarodott a szombathelyi Jásza Mari utcában. A Renault-ot előző nap vehette birtokba új gazdája. A Fordot pedig egyszerre a bontóba szállították a baleset helyszínéről.

jm1

A Ford a Jászai Mari utcából akart balra kanyarodni, de a sofőr nem adta meg az elsőbbséget a szemből érkező Renault-nak és összeütköztek. A balesetben személyi sérülés nem történt és mivel a Ford vezetője elismerte a hibáját, így rendőri helyszínelést sem kértek a felek.

jm4

A Renault tulajdonosa előző nap helyezte forgalomba az autót és a második útján össze is törték a járművét, ami a kora miatt valószínűleg gazdasági totálkáros lett. A Fordnál ez nem kérdéses, ezért azt egyszerre a bontóba szállíttatta a tulajdonosa.

jm5
 
Az is valószínűsíthető, hogy a Jászai Mari utcai és a Rohonci utcai  balesetnél is közrejátszott a felkelő nap, ami elvakította a sofőröket. Erre azonban egyetlen helyszínelőnél sem célszerű kifogásként hivatkozni (ahogy a mai baleseteknél sem hivatkoztak erre), hiszen azzal a sofőr beismerné, hogy nem a látási viszonyoknak megfelelően közlekedett.
 

Renault elé kanyarodott egy Ford Szombathelyen 
 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.