Szerző: 112Press 2020. május 22.

Összeroncsolta az Opel csomagtartóját egy Seat Söpte közelében

Személyi sérüléses ráfutásos baleset történt Söpte és Szombathely között, a temető mellett. Az okozó sérült meg a balesetben.

Söpte felé tartott egy Seat pénteken délután, amikor a település közelében a sofőr későn vett észre egy előtte lassító járművet.
 
DSC_6436
 
-Balra akartam bekanyarodni, ezért időben lassítottam és kitettem az irányjelzőmet. Amikor belenéztem a visszapillantó tükörbe, akkor láttam, hogy az autó nbem fog megállni - mondta el az Opelt vezető asszony.
 
DSC_6431
 
-Hatalmas sistergés, aztán a nagy csattanás. Egyenesben próbáltam tartani az autót, amikor előre lökött minket. A nyakam és a derekam meghúzódott, de nem vészes, a mellettem utazó férjemért viszont nagyon aggódok, nehogy a szívének baja legyen. Az elmúlt napokban több váratlan anyagi kiadás ért minket meghibásodások miatt és most ez is. Szerettem ezt az autót, de az első irányjelző burkolatát már nem kell megcsináltatnom, korábban egy autó kitolatta - paskolta meg a kocsija tetejét az asszony.
 
A Seatot vezető férfi megsérült, őt a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.
 
DSC_6444
 

A mentés és a helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben. A személyautókat elterelték, de a buszoknak, kamionoknak várakozniuk kellett. Nagyobb torlódás alakult ki.

DSC_6426

Ráfutásos baleset Söpténél - Opelbe csúszott Seat a temető mellett
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.