Szerző: 112Press 2019. március 05.

Ráfutást akart elkerülni, Mercedesszel ütközött egy Fiat a 87-esen

Kám irányába tartott egy Fiat személyautó, amikor előtte forgalmi okból lassított a kocsisor. az autó vezetője, hogy elkerülje a ráfutást balra rántotta a kormányt, de szemből egy ukrán kisáruszállító érkezett.

 
Teljes útlezárás mellett a helyszínelés és a műszaki mentés a kedd délutáni balesetnél a 87-es főúton, Táplánszentkereszt mellett.Ahogyan már több tucat esetben, most is szabályosan balra kanyarodó jármű miatt lassítottak a Kám felé tartó autók a 2x1 sávos, rendkívül forgalmas főúton.
 
DSC_2629
 
A balesetben vétlen ukrán rendszámú jármű vezetője elmondta, hogy egy kavicsszállító teherautó vezetője későn vette észre a lassító járműveket, ezért erősen a fékbe taposott. Ez meglepte a mögötte érkező Fiat fiatal vezetőjét, aki látta, hogy a teherautó mögött már nem tud megállni az autója, ezért balra, a szemközti sáv felé rántotta a kormányt.
 
DSC_2677
 
Az, hogy ezúttal nem történt frontális baleset az ukrán rendszámú Mercedes kisáruszállító vezetőjén múlt, aki az árok felé kormányozta a járművét, de így is érintőlegesen ütköztek. A Mercedes a baleset után a felborulás határán állt meg az árokparton.
 
DSC_2650

A balesetben senki sem sérült meg. A műszaki mentésben táplánszentkereszti és szombathelyi tűzoltók is segédkeztek. A helyszínelés és a műszaki mentés között a rendőrök egy sávon elengedték a feltorlódott kamionokat.

DSC_2656

Ráfutást akart elkerülni, Mercedesszel ütközött egy Fiat a 87-es főúton
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.