Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. július 18.

Magának okozta a sérüléseit a társasházból elvitt, erősen vérző nő Szombathelyen

Több mentőautó és rendőrautó érkezett csütörtökön este a szombathelyi Rohonci út egyik társasházához, ahonnan egy erősen vérző nőt szállítottak el. A pletykákkal ellentétben nem emberölési kísérlet történt.

Két  mentő- és két rendőrautó érkezett csütörtökön este egy szombathelyi kilencemeletes társasházhoz, majd a mentők egy 50 év körüli, vérrel borított nőt szállítottak el a helyszínről. A szemtanúk az asszony fiát is látták, akinek szintén véres volt az arca és a ruházata.

Információnk szerint a rendőrök egyetlen családtagot sem vittek el. Néhány szót váltottunk velük, amiből kiderült, hogy senki nem bántotta az asszonyt, a sérüléseit  saját  magának okozta. Egyelőre az  sem biztos, hogy öngyilkossági szándékkal, lehetett valamilyen „elborulás” is.

A mentők kórházba szállították az erősen vérző asszonyt Fotó: Olvasó

A környéken tartózkodók elmondták, hogy ismerik a családot és az elszállított asszonyt is és nem értik a történteket. Bár a nőt hirtelen haragúnak ismerik, aki könnyen megemelte a hangját, de egyáltalán nem számít „balhésnak” a család és remélik, hogy a sérült mielőbb felépül, testileg és lelkileg  is.

Információnk szerint a  nőt súlyos sérülésekkel szállították a Markusovszky kórházba.

A fényképet olvasónktól kaptuk, köszönjük!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.