Barion Pixel
Szerző: Vas MRFK 2020. január 30.

Körözés: Két embert bántalmazott a szombathelyi vasútállomáson - keresik a rendőrök

A képen látható férfit gyanúsítják a rendőrök azzal, hogy tavaly novemberben egy nőt és egy férfit bántalmazott a szombathelyi vasútállomáson. Aki felismeri, értesítse a rendőrséget a megadott számok valamelyikén!

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1674/2019. bűnügyi számon súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a felvételen látható férfi 2019. november 8-án, 20 óra körüli időben Szombathelyen, a vasútállomás épületében bántalmazott egy nőt és egy férfit.

Körözési kép: a férfit gyanúsítják két ember bántalmazásával a szombathelyi vasútállomáson

A feltételezett elkövető 30-35 év körüli; átlagos testalkatú; rövidre nyírt – feje tetején jobbra fésült – barna hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor sötét színű sportcipőt; sötétkék színű, emblémás melegítőnadrágot; fehér színű – mellkasi részén nyomottmintás – pólót; sötétkék színű – a vállrészen világosabb kék – pulóvert; valamint fekete színű mellényt viselt; bal kezén pedig egy fekete színű, ismeretlen típusú okosórát hordott.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.