Szerző: 112Press 2019. január 13.

Őrjöngő férfi vert felszolgálónőt védő vendégeket egy presszóban - autót is megrongált

Herbálos - foglalta össze tömören az előzményeket egy vendég, miközben a tenyerét többször elhúzta a szeme előtt. A szombathelyi presszó előtt vérnyomok, egy közeli parkolóban letört tükrök emlékeztettek a percekkel korábbi őrjöngésre.

Őrizetbe vette a rendőrség azt a középkorú férfit, aki a szombathelyi Anita presszóban kezdett verekedni, majd egy gépkocsit is megrongált.
 
DSC_7864
 
Információnk szerint a többek által kábítószeresként jellemzett férfi "zombiként" közlekedve levert egy hamutartót a presszó előtti asztalról, de ezt észre sem vette, így tért be a szórakozóhelyre. A felszolgálónő azonban szóvá tette, hogy jobban oda kellene figyelni, mire a férfi trágár szavakkal válaszolt és többször is lekurvázta a nőt.
 
DSC_7890
 
Az elmondások alapján ezt elégelte meg az egyik vendég, aki a nő védelmére kelt és azt szerette volna elérni, hogy a kötekedő férfi távozzon. Ő azonban ütéssel válaszolt. Úgy tudjuk, több embert is megütött, mielőtt sikerült ajtón kívülre penderíteni, de ott ismét nekiesett az egyik vendégnek, aki ettől a földre került. A férfi a földön is rúgta áldozatát, illetve egy asztalt is ráborított, majd mint aki jól végezte a dolgát, nyugodt tempóban elsétált.
 
DSC_7868
 
Az időközben értesített rendőrök a Szűrcsapó utcai presszó teraszáról látták meg a Bem József utcai parkolóban éppen autótükröt letörő férfit. A készenléti rendőrök távolabbról kiabáltak neki, hogy fejezze be, majd a férfihez futva elfogták.
 
DSC_7878
 
Addigra a Suzukinak mind a két tükrét letörte az őrjöngő és az autó fényezésében is kárt tett. A vasárnap 14 órai eseményeknek sok szemtanúja volt a környező házakból.
 
DSC_7874
 
A parkolóban úgy értesültünk, hogy a férfi egy közeli rokonának az autóját amortizálta le, de ezt egyelőre nem sikerült megerősíttetnünk.
 
DSC_7877

A presszó előtt megvert férfit mentő szállította kórházba, az őrjöngőt pedig a rendőrök vitték el a helyszínről.

DSC_7901

Vendégeket vert, kocsit rongált egy őrjöngő férfi Szombathelyen
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

1.
2019. január 13. 16:37 - Oldbear

Sajnos várható, hogy szokás szerint jelképes büntetést kap, egy light ejnyebejnyét...

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.