Szerző: BRFK 2020. január 25.

Csak kitalálta a férfi a kórházi támadást Budapesten - senki nem lökte le a lépcsőn

A rendőrség korábban felhívást adott ki a négy ismeretlen támadó kézrekerítése érdekében, aztán kiderült, hogy a férfi egyszerűen leesett a lépcsőn, senki sem segített neki ebben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága feljelentés alapján indított nyomozást súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, mert egy férfi azt állította, hogy 2020. január 7-én 13 óra 30 perc és 14 óra között Budapesten, a XI. kerületben, a Tétényi úton egy egészségügyi intézményből négyen kirángatták, és a bejárati lépcsőről lelökték. A férfi feljelentése szerint a súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseit lépcsőről leesése következtében szenvedte el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a szükséges nyomozati cselekményeket haladéktalanul elvégezte és felhívást adott ki. A felhívást követően végrehajtott nyomozati cselekmények és a beszerzett bizonyítékok alapján jelenleg az állapítható meg, hogy a férfit az egészségügyi intézményből nem rángatták ki, a lépcsőn nem lökték le, sérüléseit külső behatás nélkül, elesés következtében szerezte.

A  Budapesti Rendőr-főkapitányság a kiadott felhívását visszavonta.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.