Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2022. augusztus 04.

Kanyarban sodródott ki egy BMW Szombathely közelében, a 86-os főúton

Egy balra ívelő kanyarban futott padkára egy Szombathely felé tartó személyautó. A sofőr próbált korrigálni, de elvesztette az uralmát a járműve felett és a gépkocsi a menetirány szerinti bal oldalon árokba csapódott.

Felborult BMW-ről érkezett bejelentés a hatóságokhoz szerdán kora este, a 86-os főútról. A helyszínre mentők és szombathelyi tűzoltók érkeztek, de senkit nem kellett kórházba szállítani.

Padkára futott és árokba csapódott egy BMW Szombathely-Petőfi-telep közelében, a 86-os főúton

A 86-os főúton, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság  által korábban kihelyeztetett tábla alapján "balesetveszélyesnek" megjelölt útszakaszon tartott Szombathely irányába egy BMW személygépkocsi. Szombathely-Petőfi-telepet elhagyva az autó egy balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon padkára futott. 

Padkáról próbált visszakormányozni a személyautó vezetője

A nyomok alapján a sofőr próbált korrigálni, de elvesztette az irányítását a járműve felett, ami áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd a kerékpárút előtt az árokba csapódott.

b7

A baleset során senki nem szenvedett sérülést.

Az autóban utazó egyik férfi kifejezetten sérelmezte, hogy valaki kihívta hozzájuk a rendőrséget és a mentőket, mivel elmondása alapján senkinek nem okoztak kárt.

Padkára futott és árokba csapódott egy BMW Szombathely-Petőfi-telep közelében, a 86-os főúton

.A gépkocsi vezetője helyszíni bírságot kapott.

b6

Bár a kihelyezett táblákon a "balesetveszélyes útszakasz" felirat olvasható, de ez megtévesztő, hiszen valójában nem maga az útszakasz a veszélyes.  A mostani baleset helyszínén több kisebb-nagyobb baleset történt már, az utolsó személyi sérüléses idén márciusban.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.