Barion Pixel
Szerző: 112Press 2018. november 05.

Hátba szúrta a feleségét és elmenekült egy kezelt férfi Csipkereken

A férfinek vasárnap kellett volna visszamennie egy pszichiátriai betegeket kezelő otthonba egy négy napos eltávozás után. Hétfőn azonban saját házuknál hátba szúrta a feleségét, majd kerékpárral elmenekült a helyszínről.

DSC_2036
 
Információnk szerint súlyosan megsérült az a középkorú asszony, akit hétfőn délelőtt saját férje szúrt meg csipkereki házuknál. A településen jól ismerik I.-t, aki a helybéliek elmondása alapján békés, csendes ember, ha nem iszik. A hangsúly azonban azon van, hogy "ha".
 
DSC_2011
 
A férfi alkoholproblémái miatt korábban a szombathelyi kórházba került, ahonnan megszökött, később a szombathelyi 11-es Huszár úti pszichiátrián kezelték, innen került Intaházára, a Kemenesaljai Egyesített Kórház Pszichiátriai Betegek Szociális Otthonába, ahol a hosszú hétvégére négy napos kimenőt kapott. Vasárnap kellett volna visszamennie, ezt azonban nem tette meg.
 
DSC_2013
 
Arról egyelőre nincs információnk, hogy volt-e előzménye a családi veszekedésnek. Csipkereken többen is biztosra veszik, hogy ha nem találják meg a rendőrök rövid időn belül a férfit, akkor nagyon kicsi az esélye annak, hogy élve kerül elő.
 
DSC_2019
 
Egy helyi férfitől megtudtuk, hogy a késelés után a kiserdő felé indult kerékpárral a tettes.
 
DSC_2029
 

Megszúrta a feleségét és elmenekült egy férfi Csipkereken



 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.