Szerző: Vas Megyei Főügyészség /112Press 2018. november 08.

El akarta hagyni alkoholista férjét a többször megszúrt asszony Csipkereken

A gyermekük otthon aludt, amikor az alkoholista férfi szívtájékon és csípőn szúrta feleségét egy 18,5 cm pengehosszúságú késsel, mivel az aszony előtte bejelentette, hogy elköltözik otthonról. A férfi a menekülő asszony hátába is beledöfte a kést.

A késelésől, a támadó kereséséről és megtalálásáról a 112Press részletesen beszámolt.

A Vas Megyei Főügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki 2018. november 5. napján többször megszúrta feleségét egy Vas megyei községben.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. november 5. napján a hajnali órákban szeszesitalt fogyasztott, amit felesége észlelt és közölte a gyanúsítottal, hogy elköltözik otthonról. A gyanúsított ekkor megfenyegette a sértettet, hogy nem megy el élve a házból, magához vett egy kb. 18,5 cm pengehosszúságú kést, és több alkalommal szívtájékon, a törzs bal oldalán, és csípőtájékon megszúrta a sértettet. Miután a sértett menekülni próbált, a gyanúsított hátba is döfte őt.

 

 

A sértett a lakásban alvó gyermekének kiabált, hogy segítsen, emiatt abbahagyta a gyanúsított a sértett bántalmazását, és elmenekült a helyszínről.

A gyanúsítottat a rendőrség mintegy nyolc óra kutatás után találta meg. A férfi a helyszíntől kb. 1 km-re egy bokros részen elrejtőzve aludt.

A gyanúsított letartóztatását a főügyészség azért indítványozta, mert álláspontja szerint vele szemben a kényszerintézkedés célja enyhébb kényszerintézkedéssel nem érhető el, és a letartóztatás általános feltételein túl annak különös és speciális feltételei is fennállnak.

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását a mai napon 1 hónap időtartamra elrendelte.

Megszúrta a feleségét és elmenekült egy férfi Csipkereken
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.