Barion Pixel
Szerző: Győr-MS MRFK /Vas MRFK 2018. november 08.

Balesetet okozó ittas sofőr és vezetéstől eltiltott autósok is horogra akadtak

Ittasan vezette a személygépkocsiját az a férfi, aki a győri Kossuth hídnál okozott kisebb balesetet. Rajta kívül még a közlekedésbiztonsági ellenőrzésen is találtak ittas vezetőt Győrben és Szombathelyen. Ketten vezetői engedély eltiltása hatálya alatt vezettek.

Fotó: Győr-MS MRFK

Győrben a Kossuth hídnál történt baleset.

Fotó: Győr-MS MRFK

Egy 25 éves férfi személygépkocsival közlekedett Révfalu irányába, amikor a hídfőhöz érve az útpadkára sodródva a gyalogosok forgalmát irányító oszlopoknak ütközött, amelyek kitörtek.

Fotó: Győr-MS MRFK

A rendőrök alkoholtesztert is alkalmaztak a járművezetővel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították.

Fotó: Győr-MS MRFK

A Győri Rendőrkapitányság járőrei közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak 2018. november 7-én délután a Szent Imre utcában. Ennek során a rendőrök alkoholtesztert is alkalmaztak a járművezetőkkel szemben. Az ellenőrzéskor egy sofőr esetében mutatott pozitív értéket az eszköz, ezért további mintavételre előállították.

Ittasan és vezetői engedély nélkül közlekedtek Vasban is

A rendőrök 2018. november 7-én egy motorost igazoltattak Szombathelyen. A rendőri intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a helyi férfi alkohol fogyasztását követően vett részt járművével a közúti forgalomban, amit a későbbi vizsgálatok eredményei is igazoltak. Munkatársaink megállapították, hogy a sofőr a vezetői engedélyét sem tartotta magánál, ezért vele szemben – előállítását követően – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

A járőrök 2018. november 7-én egy motorral közlekedő helyi lakost igazoltattak Rábapaty belterületén. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban, ezért a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Szintén nem rendelkezett vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban az a helyi férfi is, akit 2018. november 7-én igazoltattak a járőrök Sárvár belterületén. A sofőrt a rendőrök előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított.

Vad szaladt az autó elé

Fotó: Zala MRFK

Keszthely külterületén, a 75-ös számú főúton közlekedett egy férfi és utasa személyautóval 2018. november 7-én az esti órákban Hévíz irányából Keszthely felé, amikor a sofőr az útpadkán észrevett egy szarvast, fékezni kezdett, majd elrántotta a kormányt és árokfalnak ütközött. A balesetben a sofőr súlyos, utasa pedig könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Zala MRFK

 
 

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.