Barion Pixel
Frissítve: 2017. február 18.

Lopott autóval, ittasan, jogosítvány nélkül karambolozott a 20 éves férfi

Információink szerint ismerősétől lopta el a Lada Nivát az az alsóújlaki fiatal, aki február 7-én Körmend határában rommá törte az autót. A férfit válságos állapotban szállították kórházba, ahol sikerült stabilizálni az állapotát. Gyógyulása után valószínűleg nem kell töprengenie, hol telnek a következő hónapjai...

A körmendi balesetről korábban már beszámoltunk.  Azóta kiderült, hogy a jogosítvánnyal nem rendelkező, ittas fiatalember nem a saját, vagy családtagja autójával szenvedett balesetet, hanem elkötötte a Lada Nivát, amivel Vas megye egyik legforgalmasabb útján száguldott. Nem rajta múlott, hogy senkit nem tarolt le az úton és szerencséjére a napi több ezer áthaladó kamionból sem "fogott" egyet sem.

Lada Niva

Úgy tudjuk, a fiatalember már nem ismeretlen a rendőrök előtt, így az ittas-, jogosítvány nélküli vezetés, a lopás, a baleset okozása és az okozott kár miatt valószínűleg letöltendő börtönbüntetés vár rá gyógyulása után. Valószínűsíthető az is, hogy erős szervezetének köszönheti, hogy életben maradt, miután fékezés nélkül, biztonsági öv használata nélkül rohant a lopott autóval oszlopnak.

Lada Niva

Ittas sofőr rontott kertkapustól a házba Horvátzsidányban

Horvátzsidány

A múlt hétvégén robaj ijesztette meg egy horvátzsidányi ház lakóit. Egy teherautó ütött lyukat a falban, miután a jármű beszáguldott a ház kertjébe. Arról a sofőrről is kiderült, hogy ittas volt.

Horvátzsidány

Életveszélyesen megsérült a Körmendnél oszlopnak hajtó Lada sofőrje




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.