Barion Pixel
Szerző: Vas MRFK 2018. október 28.

Ittasan okozott balesetet, majd elhagyta a helyszínt a csörötneki férfi

Elhagyta az anyagi káros baleset helyszínét az ittasan vezető vétkes sofőr Magyarlakon és motoros is fennakadt a 2018. 10. 27.-i közúti ellenőrzésen Vas megyében.

A rendőrök 2018. október 27-én egy – anyagi káros közlekedési baleset helyszínét elhagyó – csörötneki lakossal szemben intézkedtek Magyarlakon, miután megállapították, hogy a férfi az intézkedést megelőzően járművével tolatás közben megrongált egy másik autót a községben, majd elhajtott.

Felmerült a gyanú, hogy a sofőr alkohol fogyasztását követően vett részt kocsijával a közúti forgalomban, amit a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is igazolt, ezért előállították. A Körmendi Rendőrkapitányság a gépjármű vezetőjével szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított, a közlekedési baleset körülményeit pedig szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A járőrök 2018. október 27-én egy motorral közlekedő helyi lakost igazoltattak Rábahídvégen. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Vasvári Rendőrkapitányságra előállították. A motorossal szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Címlapképünk illusztráció


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.