2017. június 11.

Ittas sofőr okozott balesetet jogosítvány nélkül - megsérült az utasa

Trükközni próbált a baleset után egy huszonéves férfi Kemenesmihályfán. Utasával tolta el az összetört személyautót a gyepen, miután leszedte a rendszámát. Az utas azonban nem sokkal később rájött, hogy ő sérült, ezért a mentők kórházba szállították. Nem sokkal korábban Kemenespálfa közelében aludt el egy sofőr.

k5

Információnk szerint még soha nem rendelkezett jogosítvánnyal az az ittas sofőr, aki szombaton az éjszakai órákban Ostffyasszonyfa felől érkezett Opeljével, de a faluban letért az útról és villanyoszlopnak ütközött Kemenesmihályfán, a Bercsényi utcában.

k2

A baleset után az autó vezetője utasával együtt megpróbálták eltolni az autót az út mellől, füves területen. A sofőr közben eltüntette az autó rendszámait, bedobta az erdőbe a jármű egyedi azonosítóit.

k3

Az utas nem sokkal később fájdalmakra panaszkodott, ezért őt a mentők kórházba szállították. Ha az utas sérüléséről kiderül, hogy súlyos, akkor ez akár börtönbe is juttathatja az ittas, jogosítvány nélkül furikázó fiatalembert.

k10

A villanyoszlop nem sínylette meg a balesetet. Februárban a szomszédos villanyoszlopot tarolta le egy megcsúszó autó, ott azonban a sofőr nem volt ittas.
 
k4
 
k10

 
A padka ébresztette a sofőrt
 

Közlekedési baleset történt Kemenespálfa közelében is, ahol a Celldömölk felől Jánosháza irányába tartó autó vezetője arra ébredt, hogy nagyon ráz az általa vezetett autó.

A padkáról visszatérő autó egy fa mellett csapódott árokfalnak

A sofőr hirtelen mozdulattal kormányozta vissza az úttestre az autóját a padkáról, áttért a szemközti sávba, majd egy fa érintésével árokfalnak ütközött. A levegőbe repülő jármű ezután egy mezőgazdasági területen állt meg. Az autó vezetője karcolásokkal megúszta a balesetet, nem kellett kórházba szállítani. A sofőr nem fogyasztott alkoholt.

Az autó vezetője karcolásokkal megúszta


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.