Barion Pixel
Szerző: 112Press / Fotó: Olvasó 2020. szeptember 30.

A szomszéd állta útját az ittas sofőrnek - három autót rongált meg egy Mazda

Az ittas huszonéves sofőr kedden éjszaka belehajtott egy parkoló Ford elejébe, de ez nem szegte a kedvét és némi manőverezgetés után elhajtott, de nem jutott messzire.

Újabb részletek derültek ki arról a közlekedési balesetről, amelyről reggel már beszámoltunk. Most a másik vétlen járművet, az összetört Toyotát is meg tudjuk mutatni, olvasónknak köszönhetően.

Ilyen állapotban hagyta volna hátra a Toyotát a Mazda ittas sofőrje

A baleset az egyik érintett elmondása alapján még éjfél előtt történt. A szombathelyi Kertész utcában haladó 25 éves fiatalember Mazdájával belehajtott egy parkoló Ford személyautóba.

Parkoló Forddal ütközött elsőként az ittas sofőr Mazdája

Az ittas sofőr valószínűleg nem szeretett szembe nézni a következményekkel, ezért tolatott, majd gázt adva belerobbant egy szintén parkoló Toyota hátuljába.

Ilyen állapotban hagyta volna hátra a Toyotát a Mazda ittas sofőrje

A csattanásra felfigyelt egy közelben lakó férfi, aki látta, hogy a sofőr ismét megpróbálja elhagyni a helyszínt. A szomszéd az autójával állta el az ittas sofőr útját, aki addigra egy Skodát is meghúzott, de az útakadályt nem próbálta áttörni. A gyorsan reagáló utcabeli sikeresen visszatartotta a károkozót.

Ilyen állapotban hagyta volna hátra a Toyotát a Mazda ittas sofőrje


A rendőrök vérvételre előállították a férfit, a képek pedig magukért beszélnek: nem koccanás után akart eliszkolni a helyszínről a sofőr.

Információnk szerint a kétéves Toyotán van Casco, de a tulajdonosok érthető módon szeretnék, ha a Mazda biztosításának a terhére kártalanítanák őket.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.