Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. szeptember 30.

Megállás nélkül hajtott át STOP-táblánál egy Opel - ittas sofőr Mazdája tört össze két autót

Megsérült a vezetője annak az Opel személyautónak, ami hajnalban hajtott át fékezés nélkül a szombathelyi Paragvári utcán. A közeli Kertész utcában két autót tört össze egy ittas sofőr Mazdája.

Oszlopot döntött a figyelmetlen sofőr Opelje

Sárgán villogtak a jelzőlámpák szerdán hajnalban, amikor a Haladás Sportkomplexum felől, a Bartók Béla körúton érkező Opel behajtott a Paragvári utca kereszteződésébe.

Az Opel nem állt meg az Állj, elsőbbségadás kötelező! táblánál

-A belváros felé tartottam, amikor megítélésem szerint fékezés nélkül elém hajtott jobbról az autó. Nem tudtam elkerülni az ütközést, a kirobbanó légzsáktól pedig nem is láttam, mi történt vele ezután - mondta el az autót vezető férfi, aki édesanyját vitte a munkahelyére.

DSC_4688

Az ütközéstől az Opel megpördült és a hátuljával kidöntötte a dr. István Lajos körúton lévő gyalogátkelőhely jelzőlámpájának az oszlopát.

DSC_4690

Az Opel vezetője megsérült a balesetben, a mentők kórházba szállították.

DSC_4711


A dr. István Lajos körútra sok üvegszilánk szóródott, ezért a SZOVA utcaseprő járműve is a helyszínre érkezett és feltakarította a törmeléket.

A SZOVA takarítóautója söpörte fel a szilánkokat

Az Állj, elsőbbségadás kötelező! táblát sokszor figyelmen kívül hagyták már ebben a kereszteződésben. A most kidöntött oszlop sem tudott még megrozsdásodni, tavaly is cserélni kellett egy hasonló baleset miatt.

Összetört jelzőlámpa a baleset helyszínén

Citroen elé kanyarodott egy Ford

A fenti balesettel nagyjából egy időben személyi sérülés nélküli baleset történt a Szent Márton és a Vörösmarty utcák kereszteződésében.

A balra kanyarodó nem vette észre a szemből érkezőt

Egy Citroen tartott a belváros felé, amikor a szemből érkező Ford balra kanyarodott. A balesethez szombathelyi tűzoltók is vonultak.

Ittas sofőr autója tört össze két járművet

A Kertész utcában haladt hajnalban egy Mazda személyautó, amelynek ittas sofőrje rosszul mérte fel az utca szélességét és nekiütközött egy parkoló járműnek, majd információnk szerint visszatolatott és nekihajtott egy másik autónak is.

Parkoló Fordnak hajtott egy ittas sofőr a szombathelyi Kertész utcában

A Toyotát és Fordot összetörő járművezetőt a rendőrök vérvételre előállították.

Ittas sofőr Opelje ütközött villanyoszlopnak

Hétfőn éjszaka egy jobbra ívelő kanyar fogott ki egy ittas sofőrön a Gábor Áron utcában. Az autó kisodródott és lámpaoszlopnak ütközött. A sofőr megsérült, a mentők kórházba szállították.

Ittas sofőr hajtott lámpaoszlopnak a Márton Áron utcában, Szombathelyen


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.