Barion Pixel
Szerző: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. január 25.

Sávváltáskor ütközött Toyotával az ittas, járműszerelvényt vezető férfi

Sávváltás közben ütközött egy nyergesvontató egy Toyotával pénteken délután a 4-es főúton, Szajol közelében. A járműszerelvény vezetője ittas volt.

Anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott a 4-es számú főúton egy járműszerelvénnyel közlekedő férfi, aki ittas állapotban ült a volán mögé.

Fotó:  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy tószegi férfi nyergesvontatóval és a hozzákapcsolt tartályos félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedett 2020. január 24-én a kora esti órákban, a 4. számú főút Szajolt elkerülő szakaszán, a belső forgalmi sávban. Vele azonos irányban közlekedett személygépkocsijával - a külső forgalmi sávban - egy törökszentmiklósi nő.

Fotó:  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A járműszerelvényt vezető 56 éves férfi sávváltásba kezdett, mely során gépjárműve jobb első sarkával nekiütközött a személygépkocsi bal oldalának. A baleset következtében a személygépkocsi átsodródott a belső forgalmi sávba, ahol a szalagkorlátnak ütközve állt meg.

Fotó:  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A személygépkocsit vezető 48 éves nő – az elsődleges orvosi információk szerint – 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrök a sofőrökkel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami a személygépkocsit vezető nő esetében negatív, míg a járműszerelvénnyel közlekedő férfi esetében pozitív eredményt mutatott. A rendőrök a jogsértő vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt indított büntetőeljárást.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.