Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. szeptember 10.

Ittas sofőr Renault-ja ütközött kocsibejáróra tolató Opellel

A szombathelyi Jókai Mór utcában a Haladás Sportkomplexum felé tartó Reanult fékezés nélkül ütközött egy kapubejáróba betolató Opel elejével és fűre lökte az autót.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt csütörtökön 20 órakor a szombathelyi Jókai Mór utcában.

r_1a

A balesetet okozó Renault vezetője sértetlenül szállt ki a járművéből és a hozzá sietők észlelhették, hogy a férfivel valami nincs rendben.

r_2a

A felelősségét azonnal elismerte a balesetért, de a szonda megfújásakor kiderült, hogy a sofőr ittas volt. A járőrök vérvételre előállították.

r_5a

Az Opelben egy házaspár ült. A sofőr kérdésünkre elmondta, hogy már csak az autó orra lógott ki az úttestre és látta az érkező Renault-t, de már semmit nem tudott csinálni, a másik jármű fékezés nélkül nekiütközött. Az Opelben senki sem sérült meg, de az anyósülésen ülő hölgy nagyon megijedt. Ő a kirobbanó légzsákoktól hirtelen azt sem tudta, hogy mi történt.

r_4a

Egy utcában lakó hölgy elmondta, hogy nagyon sokszor okoz nehézséget az, hogy beforduljon a saját kocsibehajtójára. Többször rádudáltak már, amiért lassítani "merészelt" kanyarodás előtt. Az asszony megemlítette még a két nagy, közeli kereszteződés problémáját is.

r_8a

A Bagolyvárnál úgy tűnik, hogy megoldódik a probléma, de az öt sávos, Jégpince utcai kereszteződésnél minden reggel és délután rémálom a közlekedés. (Itt már több baleset is történt, ezekről korábban beszámoltunk.) A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon, váltakozó irányban haladhatott a forgalom.

Ittas sofőr Renault-ja ütközött kocsibejáróra tolató Opellel
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.