Szerző: Vas MRFK / 112Press 2020. július 18.

Egy napon belül kétszer hajtott el balesetet okozó Volkswagen ugyanabból az utcából

A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja. Egy napon belül két balesetet okozó Volkswagen is elhajtott a Jókai utcából. Nem tudni, hogy két különböző autóról van szó, vagy ugyanaz a sofőr mutatta be a tudását ugyanabban az utcában? A súlyos sérüléssel járó baleset után valaki anyagi káros balesetet okozott, amiben a VW is komolyan megrongálódhatott.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat egy, súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt.

Egy napon belül kétszer hajtott el balesetet okozó Volkswagen a Jókai utcából

A rendelkezésre álló adatok szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. július 16-án, 17 óra 35 perc körüli időben, Szombathelyen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy, eddig ismeretlen személy, egy Volkswagen Passat típusú, ismeretlen forgalmi rendszámú járművel a Jókai Mór utca 14. szám előtti autóbuszöbölből úgy hajtott végre megfordulási manővert, hogy a Kálvária utca felől a Gagarin utca irányába közlekedő autóbuszt hirtelen fékezésre kényszerítette. A fékezés miatt a buszon több utas is megsérült. A balesetet okozó járművezető adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Pénteken egy Opelt tört össze Volkswagen, elhajtott a sofőr

Részletesen beszámoltunk arról a balesetről, ami szintén a Jókai utcában történt és ahol egy Opelbe hajtott bele egy feltehetőleg Volkswagen személyautó.

Az okozó elhajtott a helyszínről

Az okozó ezután gázt adott és elmenekült a helyszínről. A szemtanú által felírt rendszám egy szürke Opelhez tartozik, ezért a sötét színű autó rendszámát két karakter kihagyásával közöljük: S*E - 8*9. Kérjük olvasóinkat, ha hasonló rendszámmal futó, sérült elejű, sötét színű Volkswagent látnak valahol Vas megyében, akkor értesítsék a rendőrséget!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.