Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2020. május 04.

Ittas sofőr Mercedese hajtott Nissanba Szombathelyen - ketten megsérültek

A Váci Mihály utcában közlekedő Mercedes vezetője nagy lendülettel kanyarodott jobbra, a Paragvári utcába hétfőn délután. A Mercedes átsodródott a szemközti sávba és egy kijelölt gyalogátkelőhelyen ütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő Nissannal.

A Nissan az ütközéstől jópár métert sodródott, hátrafelé, majd egy út széli fának ütközve állt meg.

 
A Mercedes vezetője az ütközés után tovább hajtott és a következő utcánál - az ütközés helyétől kb. 120 méterre - állt meg. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy műszaki hiba miatt nem tudott megállni a sofőr, vagy pont műszaki hiba miatt állt meg, de szemtanúk elmondták, hogy a motor erőlködött, majd a Bem József utca kereszteződésénél lefulladt.
 
p3
 
Információnk szerint a Mercedes vezetője ittas volt.
 
p7
 
A Nissanban ketten ültek, őket a mentők a Markusovszky kórházba szállították. Úgy tudjuk, nem sérültek meg súlyosan. A Nissant vezető hölgy balra akart bekanyarodni a Váci Mihály utcába, ezért alacsony sebességgel haladt az ütközés előtt.
 
p8
 
Az autókban ülök közül mindenki használta a biztonsági övét. A Nissan sofőrjének hozzátartozója elmondta, hogy az asszony csak úgy indul el városon belül is, ha bekapcsolta a biztonsági övét.
 
p4
 
Azt nem tudjuk, hogy a Mercedes-en van-e Casco, de fontos tudni, hogy ilyen esetekben nem fizet a biztosító az ittas sofőrnek. Sőt, a Nissanban keletkezett kárt is kifizetteti vele a biztosítótársaság.
 
p2
 
A helyszíni szemle teljes útlezárás mellett zajlott, a forgalmat elterelték.
 

Ittas sofőr Mercedese hajtott bele Nissanba Szombathelyen - ketten megsérültek
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.