Barion Pixel
Szerző: Győr-Moson-Sopron MRFK 2019. november 12.

Ittas sofőr Hondája csapódott beton vízelvezető árokba Fertőhomokon

Nem tartotta a megfelelő követési távolságot egy ittas sofőr és az előtte szabályosan közlekedő autó vonóhorgának, majd hátsó lökhárítójának ütközött egy Honda típusú személygépkocsival Fertőhomokon. Az ütközést követően félrerántotta a kormányt és az útmenti beton vízelvezető árokba csapódott az autó. A vétkes sofőr megsérült a balesetben.

Fertőhomokon, az Akác utcában közlekedett egy személyautó vezetője Sopron felől Hegykő irányába 2019. november 11-én a délutáni órákban.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Haladása során - a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint - az előtte szabályosan, a saját sávjában közlekedő gépkocsi mögött nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért érintőlegesen nekiütközött az autó vonóhorogjának, majd a hátsó lökhárítójának.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ütközést követően a sofőr jobbra rántotta a kormányt, és az út melletti, betonozott vízelvezető árokba csapódott. A járművezető megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök mindkét gépkocsivezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami az okozó sofőrnél pozitív értéket jelzett.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.