Barion Pixel
Szerző: 112Press 2020. szeptember 19.

Három autót tolt egymásnak egy BMW a 87-es főúton - két Fiat és egy Suzuki rongálódott meg

A 87-es főúton haladt Kőszeg irányába egy BMW személyautó szombaton este. A sofőr későn észlelte, hogy a vasúti átkelő előtt feltorlódott a sor és már hiába taposott a fékbe.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a 87-es főúton, a szombathelyi elkerülőn, a Zanati úti és a Söptei úti körforgalom között.
 
e10cl.
 
A BMW-t vezető középkorú férfi kérdésünkre elmondta, hogy egyértelműen ő okozta a balesetet. Elgondolkodva közlekedett, a vasúti átkelő még arrébb volt, felvillanó féklámpát pedig nem látott.
 
e11a
 
Amikor észlelte az előtte álló Fiatot, akkor már hiába taposott a fékbe, nem tudta elkerülni az ütközést. A kormányt jobbra, az árok felé húzta meg.
 
e3a
 
A BMW egy Suzukinak lökte a Fiatot, a Suzuki pedig egy Fiat pick-up-nak ütközött. A Suzukinak és a pick-upnak vonóhorga volt, a Fiat személyautót úgy kellett levontatni a Suzuki vonóhorgáról.
 
e5a
 

A balesetben senki sem sérült meg. A forgalmat rendőrök irányították a forgalmas útszakaszon. Kisebb torlódás alakult ki. A pick-up a saját kerekein távozott, a másik három járművet autómentő szállította el.

Három autót tolt egymásnak egy BMW a 87-es főúton - két Fiat és egy Suzuki rongálódott meg




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.