Szerző: 112Press 2020. június 23.

Ford ráfutásos balesete okozott nagy dugót Szombathelyen - négy autó rongálódott meg

Személyi sérülés nélkküli ráfutásos baleset történt a szombathelyi Vörösmarty Mihály utcában. Egy Ford kisáruszállító tolta össze a sort.

Nagy torlódást okozott Szombathelyen egy kisebb ráfutásos baleset, amelyben négy autó rongálódott meg.

Ráfutásos baleset a Vörösmarty - Széll Kálmán utcák kereszteződésében, Szombathelyen

A belváros felől a Vörösmarty Mihály úton érkező Ford kisáruszállító vezetője későn észlelte az előtte forgalmi okból megálló Fiatot.

Nagy torlódást okozott a koccanás

-Zöld jelzésen haladtam át és belenéztem a tükörbe. Az egész körülbelül egy másodpercig tartott, de mire visszanéztem, már állt előttem a kocsisor. Ekkor már hiába fékeztem, nekiütköztem az előttem haladó Fiatnak, ami ettől egy Renaultnak ütközött, az pedig nekikoccant egy Audinak - mondta el kérdésünkre a balesetet okozó fiatalember, aki nagyon sajnálta a történteket.

Forgalmi okból megálló Fiatnak ütközött a Ford kisáruszállító

A balesetben személyi sérülés nem történt, a forgalmat rendőrök irányították az érintett szakaszon, 2x1 sávon haladhatott a forgalom.

Az Audinak csak a vonóhorga bánta a koccanást

Nagyobb torlódás alakult ki

Tapasztalatunk alapján már a Hunyadi út - Szent Márton út kereszteződésénél is nagyobb torlódás alakult ki, miután a Vörösmarty utca felől feltorlódott a forgalom. Ezt látva több járművezető el sem indult a lámpa zöld jelzésére, emiatt további utcákból sem tudtak kikanyarodni a járművezetők.

v5

Ilyen esetekben célszerű fejben újratervezni, hiszen lehet, hogy kisebb utcákon el lehet kerülni a torlódást. Így tettek sokan azok közül, akik pl. Kőszeg felé akartak lekanyarodni a Vörösmarty utcára, a dugót látva azonban már a Wesselényi utcába fordultak le. Nekik lett igazuk, hiszen lassan ugyan de tudtak haladni.

v6

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.