Szerző: 112Press 2022. február 08.

Frissítve: Gyermekhalál Csepregen - lezárta a rendőrség a Bartók utca egy szakaszát

Információnk szerint egy gyermek meghalt, egy embert pedig mentők szállítottak kórházba a csepregi Bartók Béla utca egyik családi házából. A helyszínre bűnügyi helyszínelők érkeztek.

Frissítés: 2022.02.09.: Újabb közleményt adott ki a rendőrség, amelynek a címe erősíti meg, hogy valóban egy gyermek holttestét találták meg. "A tegnapi napon egy csepregi lakóházban talált holttesttel kapcsolatban a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást, jelenleg ismeretlen tettessel szemben" - áll a közleményben.

A 112Press továbbra sem közli a megerősítetlen szóbeszédet, kérjük olvasóinkat, hogy privát üzenetben se kérjenek "eltitkolt részleteket"! Köszönjük!

Frissítés:  A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. A rendőrség közleménye cikkünk végén olvasható.
 

 

 
 
Frissítés: Még több egyenruhás rendőr érkezett az utcába és civil autókkal nyomozók jöttek. Egy karonülő gyermeket kihoztak a házból és feltehetőleg a gyámügy elszállította. Ő látszólag jól van.
 
Nyomozók a csepregi Bartók utcában
 
Információnk szerint három másik gyermek óvodában van. A családnak öt gyermeke van, néhány éve költöztek az utcába.
 
Nyomozók a csepregi Bartók utcában
 
Korábban írtuk: A rendőrség szalagokkal lezárta az utca egy szakaszát és védőfelszerelésben lévő helyszínelők dolgoznak.
 
Helyszínelők a csepregi Bartók Béla utcán
 
Az utcán elhangzottakat egyelőre nem írjuk le, mivel senki nem erősítette meg őket. A házból távozók nem mondhatnak semmit. A hallottak alapján egy ötgyermekes családról van szó, három gyermek nem volt otthon.
 
Gyermekhalál Csepregen, helyszínelők a Bartók Béla utcán
 
Azt mindenki megemlítette, hogy 2013. februárjában, Valentin napon a közeli házban fogott vérengzésbe egy férfi. Akkor két gyermek és az őket meggyilkoló apa halt meg.
 
Helyszínelő a csepregi Bartók utcában
Szalaggal zárták le az utca egy részét
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A rendelkezésre álló információk szerint 2022. február 8-án 10 óra 45 perckor bejelentés érkezett a Főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, amely szerint egy csepregi családi házban egy holttestet találtak.

A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van.

Az ügyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított.

 
 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.