Barion Pixel
Frissítve: 2013. augusztus 17.

Az apa mészárolta le a családját Tényőn

Valóra vált a jóslatunk: a pszichiáter által kezelt apa ölte meg baltával két kislányát és feleségét, magával pedig láncfűrésszel végzett.

2010.03.16. 14.21
Reggelit készített családjának, majd baltával kivégezte előbb két kislányát, majd feleségét a belsőépítészként dolgozó mérnök Sz.K. A férfi ezután megpróbálta megölni magát, felvágta az ereit, de nem járt sikerrel. A horror ezután is folytatódott. Az elborult elméjű ember berántotta a láncfűrészt és megpróbálta szétvágni saját fejét, de a fájdalom miatt nem járt sikerrel. A végső mozzanat saját torkának átvágása volt. A fűrész itt már végzetes sebet ejtett, a férfi elvérzett.

A sajtótájékoztatón elhangzott: Sz.K. pszichiátriai kezelésekre járt. Azt nem lehet tudni, mi váltotta ki nála az ámokfutást, de úgy tudjuk, a közvetlen családjában is volt öngyilkos. A boncolás során kiderült: a gyerekeken és az édesanyán balta által okozott sérülések voltak, a vérgőzös ember szerettei fejét verte szét, majd mindenkit a gyerekszobába vonszolt, ahol letakarta őket. A testeken nem találtak védekezésre utaló nyomot.

2010.03.16. 10:10
Több jel is arra utal, hogy helyesen feltételeztük már éjjel, miszerint nem külső ember gyilkolt a tényői házban. A nyomozók nem kerestek külső nyomokat és a falu polgármestere - aki hatósági tanúként járt a házban - is családi erőszakot említett. A rendőrség 14 órakor tart sajtótájékoztatót Győrben, ahol kiderülhet, hogy az alábbi két családi fotón egy gyilkos is mosolyog.

Korábban...
Négy holttestről érkezett zaklatott bejelentés hétfőn este a Győrhöz közeli Tényőből. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki az Árpád utca végén álló ikerházhoz. Mint megtudtuk a házban élő férfi ment át fiútestvéréhez, mert szokatlannak találta a csendet. Ekkor bukkant rá a ház különböző helyiségeiben heverő holttestekre. A felnőttek - K. V. és Sz.K. - mellett gyermekeik holttestét is megtalálták. A két szőke kislány 5 és 8 éves volt.

A rendőrség először a teljes utcát lezárta, majd később szűkítették a kört. A helyszínre érkezett a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitány is. A nyomozók hajnali egykor, szakadó hóesésben hagyták el a helyszínt, az esetről semmilyen információt nem adtak. A rátóti családirtás példájából kiindulva egyelőre azt sem lehet tudni, vajon idegen gyilkolt, vagy a zárt ajtón belül történt valami felfoghatatlan, mint az korábbi riportunkból is kiderült. Eddig meg nem erősített információink szerint szúró-vágó eszközökkel történt a gyilkosság.

Úgy tudjuk, a belső építészként dolgozó mérnök házaspár öt éve építkezett a faluban, ezután költöztek Tényőbe. A helyiek zárkózott embernek ismerték meg őket, de ha kimozdultak otthonról, akkor közvetlenek voltak.

A rendőrség kedd délelőttre ígért tájékoztatást az ügyben.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.